Nou în gama Ruwac: Aspirator industrial R13 compact și puternic

Cu acționare directă, suprafață de sprijin minimală și sistem Longopac®: Remarcăm imediat o caracteristică principală a noii serii de aspiratoare: R13 se descurcă bine cu o suprafață de sprijin minimală de 500 x 600 mm.

Remarcăm imediat o caracteristică principală a noii serii de aspiratoare: R13 se descurcă bine cu o suprafață de sprijin minimală de 500 x 600 mm. Acest lucru permite utilizarea lui în spații restrânse, putând fi integrat cu ușurință aproape oriunde și folosit și mobil, dacă este necesar.

 Capacitate de absorbție mare, poluare fonică scăzută

Alte caracteristici de design ale modelului R13 pot fi remarcate doar în timpul funcționării cu vid sau consultând fișa tehnică - de exemplu, motorul extrem de puternic. Un compresor cu canal lateral de 3 kW cu acționare directă trifazată este amplasat în șasiul aspiratorului, care este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea integrată în producție pe mașini și sisteme. Combinația dintre filtrul cu sac și filtrul opțional de praf rezidual (clasa de praf M/ H) asigură un grad ridicat de puritate a aerului evacuat. Curățarea se poate face fie manual, fie electric.

În ciuda performanței ridicate în spatii de instalare compacte, R13 functionează foarte silențios, având un nivel al zgomotului de 64 dB(A) - o bilă albă în plus pentru angajatii din vecinătatea aspiratorului. Eliminarea facilă a materialului aspirat contribuie, de asemenea, la ușurința în utilizare. Designerii Ruwac au optat pentru sistemul patentat Longopac® cu un furtun foarte lung. Când furtunul este plin, acesta este legat de două ori cu un cablu la capătele superioare. Apoi utilizatorul taie furtunul și îndepărtează porțiunea sigilată. Capătul sigilat al furtunului este strâns din nou și se poate începe un nou proces de eliminare. În practică, acest lucru nu se face doar foarte rapid (30 de secunde, de regulă) și în timpul funcționării, ci și fără praf și igienic, deoarece praful este absorbit direct în furtun.

Aflați mai multe despre produs

Design cu atenție la detalii

R13 este convingător și în ceea ce privește designul. Designul complet închis cu suprafețe netede împiedică depunerea prafului pe aspirator. Deoarece Ruwac produce modelele R13 conform specificațiilor clientului, acestea pot fi furnizate în toate culorile paletei RAL. Și pentru că stratul de pulbere durabil este conductiv, noul aspirator este potrivit și pentru utilizarea în zonele protejate electrostatic.

Cu aceste proprietăți, R13 extinde gama de aspiratoare industriale Ruwac cu un sistem foarte compact și puternic pentru aplicații semi-mobile sau staționare, care poate fi folosit la nevoie sau continuu. Poate fi operat cu ușurință cu ajutorul unui meniu cu afișaj TFT și, desigur, gama extinsă de accesorii este potrivită și pentru noua serie.