Sistemul de eliminare potrivit pentru aspiratoarele noastre industriale

Sistemele Ruwac și Longopac®. Se potrivesc perfect! Cu cât se acumulează mai mult material aspirat și cu cât trebuie schimbat mai des sacul de praf, cu atât mai mult își dorește utilizatorul un sistem care funcționează foarte rapid și foarte curat.

 

Această dorință poate deveni realitate: dacă achiziționați un aspirator industrial Ruwac mobil cu sistem de eliminare Longopac®. Această combinație este perfectă: aspiratorul este robust, funcționează o perioadă îndelungată cu eficiență ridicată și întreținere minimă. Iar sistemul Longopac® colectează materialul aspirat foarte discret și în cantități mari.

Mod de funcționare

Cu sistemul Longopac® dispar sacii de praf sau recipientele individuale. În locul acestora, se atașează un furtun lung în jurul „gulerului” suportului pentru sacul de praf, care este legat cu un cablu la capătul inferior.

Și astfel se formează sacul de praf. Atunci când trebuie golit, sacul plin este legat de două ori la capătul superior. Apoi utilizatorul taie furtunul dintre cele două legături și îndepărtează sacul sigilat. Capătul sigilat al furtunului este strâns din nou și se poate începe un nou proces de eliminare.

În practică, acest lucru nu se face doar foarte rapid (30 de secunde, de regulă) și în timpul funcționării, ci și fără praf și igienic, deoarece sacul plin nu trebuie atins decât la partea exterioară. Ruwac oferă această inovație pentru aspiratoarele industriale compacte convenționale, pre-separatoare și separatoare cu ciclon.

Perfect potrivite

În plus: aspiratoarele Ruwac și Longopac® sunt, de asemenea, o combinație bună în ceea ce privește aspectul și ergonomia. Aspiratoarele universale pot fi atașate cu ușurință la șasiul dezvoltat de Ruwac pentru sistemul Longopac®.

Dacă doriți să vă ușurați munca de schimbare a sacului de praf, puteți testa sistemul Longopac® în propria companie: service-ul cu largă acoperire al Ruwac este echipat cu dispozitive demonstrative.