Cum se aspiră...?

În niciun caz cu un aspirator industrial „normal”. Deoarece materialul aspirat este 100% lichid. Este necesară, deci, o putere de aspirare mai mare. ...
Din perspectiva tehnologiei de aspirare, praful de zahăr reprezintă o provocare. Deoarece zahărul conferă energie, este un aliment apreciat și util (cu moderație). ...
Întrebarea pare simplă, însă răspunsul nu este trivial. Deoarece pulberile de magneziu sunt ușor inflamabile și acestea sunt periculoase pentru sănătate. Așadar cum se aspiră? ...
Cel mai bine direct la locul de aspirație! Căci prelucrarea GFK este în mare măsură lucru manual, ceea ce înseamnă că oamenii sunt în imediata vecinătate și pulberile GFK sunt dăunătoare sănătății. ...
Sunt o adevărată pacoste. Moliile procesionare de stejar mănâncă copaci întregi și sunt foarte neplăcute pentru oameni deoarece perișorul larvelor conține o otravă. De aceea, păduri și parcuri întregi… ...