Noutăți + Tendințe

Când dăunătorii dispar în aspirator

Aceasta este o adevărată „soluție specială” de la Ruwac: un sistem modular de aspiratoare cu care personalul profesionist de combatere a dăunătorilor. aspiră molii procesionare de stejar din copaci. Recipientele speciale de colectare pentru „iritantul” material de aspirat, în sensul cel mai adevărat al cuvântului, pot fi arse împreună cu conținutul acestuia.

Alergător de cursă lungă cu multă putere

Este țara în care visele copilăriei devin realitate și chiar și cea mai dură șurubelniță devine genunchi slabi. Miniatur Wunderland din Hamburg este un magnet absolut pentru vizitatori și este cunoscută dincolo de granițele Hamburg-ului, Germaniei și Europei.

Imagine cu Sebastian Jendrny Ruwac Manager de vânzări

Interviu cu S. Jendrny: Trei întrebări și răspunsuri despre starea tehnologiei (de aspirare)

Cei care își tratează individual clienții, pot oferi cele mai bune soluții posibile. Aceasta este concluzia unui scurt interviu pe care redacția revistei de specialitate Schüttgut l-a realizat cu Sebastian Jendrny, manager vânzări la Ruwac. Deoarece tehnologia de aspirare este versatilă și nu există o soluție potrivită pentru toate cazurile.

Imagine cu o explozie de praf pentru articolul Prafex

De când există explozii de praf?

De ce morarii aveau o reputație proastă în Evul Mediu? Deoarece din când în când erau explozii în mori, oamenii credeau că morarii aveau legătură cu diavolul sau că practicau „magia neagră”, adică efectuau experimente alchimice. La acea vreme, nu se știa că făina poate exploda.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu l-ați găsit încă pe cel potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“