Antet Ruwac cu KeyVisual Aspirăm tot

Mai bun decât restul, încă de la început

În timpul șlefuirii se produc inevitabil așchii. De aceea, aspiratoarele și instalațiile de aspirat Ruwac sunt la îndemână, în apropierea locurilor de producere a așchiilor. Ocupăm poziția de vârf în domeniul nostru de activitate de mai bine de patruzeci de ani, din momentul înființării companiei noastre. În prezent, aspiratoarele industriale Ruwac roșii – între timp și cele negre – se numără printre cele mai fiabile sisteme de aspirație mobile și staționare de pe piață.

Noi oferim o soluție adecvată, respectiv o instalație de aspirație optimă pentru orice aplicație și orice tip de material aspirat, indiferent că este lichid sau solid, inofensiv sau exploziv. Designul modular inteligent al aspiratoarelor noastre portabile, invențiile patentate precum maneta de picior pentru golirea fără praf și soluțiile personalizate pentru instalațiile de aspirație de înaltă performanță sunt dovezi ale faptului că prioritățile noastre vizează calitatea și practicabilitatea.

Atunci când Siegfried Wagner și Manfred Runge au pus bazele companiei Ruwac în anul 1976, au căzut de acord asupra obiectivului comun: să producă cele mai bune aspiratoare. Aspiratoare care să soluționeze problemele impuse de orice tip de material aspirat și care să fie adecvate pentru aplicații în cele mai grele condiții. Astfel, s-a exclus de la început orice tip de compromis. Producția unui aspirator Ruwac urmează dintotdeauna șase principii simple, dar eficiente:

1

Lucrat manual în Riemsloh

Dacă pe afară scrie că e Ruwac, Ruwac este și înăuntru. Deoarece toate piesele - de la cel mai mic aspirator până la cea mai mare instalație de aspirare - sunt supuse unui control intern al procesului de producției în Riemsloh.

2

Planificare individuală

Bineînțeles că puteți cumpăra un aspirator de la noi. Dar numai atunci când știm ce pretenții aveți. De aceea avem soluții. Și nu doar aspiratoare.

3

Material de top

Un aspirator bun aspiră bine. Până acum e foarte clar. Un aspirator Ruwac aspiră mult și bine. Din acest motiv, ne-am decis din timp în favoarea plasticului armat cu fibră de sticlă ca material pentru carcasă: durabil, ușor și indestructibil.

4

Filtre potrivite

Inima oricărui aspirator este filtrul. În funcție de mărimea particulelor și de proprietățile chimico-fizice, are nevoie de filtrul potrivit. Și, deoarece ne mulțumim doar cu cel mai bun, lucrăm numai cu specialiști în filtre.

5

Cercetare și dezvoltare

Industria evoluează, iar Ruwac ține pasul. Cercetăm și dezvoltăm continuu pentru a satisface toate cerințele cu cele mai bune soluții.

6

Calitate

1 plus 5 egal 6: standardul impresionant de calitate de la Ruwac. Am început acum 40 de ani cu scopul de a construi cele mai bune aspiratoare. O facem și astăzi.

Aspirarea prafurilor de lemn cu un aspirator industrial Ruwac
Aspirare cu un aspirator industrial Ruwac

Prezentare generală a produselor Ruwac

Cu siguranță cea mai bună decizie

Descărcare ca PDF

Câteva cifre pentru privirea de ansamblu rapidă

Mai mult decât

150

Angajați pasionați de aspirare

Circa

30

Reprezentanțe comerciale cu vaste cunoștințe despre materialele de aspirat și siguranță

Circa

20

Tehnicieni de service cu competență și apropiere față de client

Mai mult decât

20

Țări din Europa, America și Asia, unele cu câte trei filiale.

Și

nenumărați

clienți, care sunt convinși din nou în fiecare zi de Ruwac

Certificare absolută

Avem reprezentanți în 20 de țări!

Din Belgia și până în Malaezia și din Rusia până în SUA – Ruwac este pretutindeni. Datorită rețelei bine organizate, formată din 20 de reprezentanți la nivel mondial, furnizăm calitate „made in Germany” în orice colț al lumii. Compania Ruwac este prezentă oriunde există și aspiratoare.

La persoana de contact“