Aspiratorul industrial Ruwac R01 A aspiră praf rezultat din șlefuirea rocilor în Köln

Praf de zidărie din patrimoniul cultural vechi de un secol

Client: Dombauhütte
Material aspirat: Praf de zidărie
Domeniu de activitate: Construcții și meșteșug
Aspirator: 2 Ruwac WS 2320 H

Mai bine de 600 de ani – din anul 1248 și până în anul 1880 – au trecut de la prima piatră a fundației și până la finalizarea construcției domului Kölner, care din anul 1996 face parte din patrimoniul cultural UNESCO. De mentenanța construcției este responsabil Dombauhütte. Cei 30 de angajați lucrează în special împotriva alterării pietrei. Activitatea este un continuu „Work in progress”, deoarece stâlpii exteriori necesită îngrijire constantă și suprafața construită este de 407.000 m3. La partea de sud a domului se poate observa atât atelierul de lucru, cât și sculptorii și restauratorii la lucru.

Aplicație

În cazul majorității lucrărilor de cioplire în piatră realizate în cele trei ateliere de lucru rezultă praf de zidărie care trebuie aspirat. Pentru aceasta, Dombauhütte are nevoie de aspiratoare industriale performante, care să extragă atât praful fin, cât și cel abraziv.

Soluție

Două aspiratoare cu motor alternativ W 2320 oferite de Ruwac sunt utilizate zilnic, pe tot parcursul zilei sau doar în cazul activităților specifice care produc o cantitate mare de praf. Aspiratoarele abordează în mod fiabil această provocare. În plus, personalul a apreciat designul compact și operarea simplă a dispozitivelor, care extrag praf rezultat din zidăria veche de mai multe secole.

Construcții și meșteșug

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A aspiră praf rezultat din șlefuirea rocilor în Köln

Dombauhütte

În Dombauhütte din Köln, restauratorii se ocupă de conservarea Patrimoniului Mondial UNESCO. Acolo sunt și două aspiratoare Ruwac, care aspiră în primul rând praful de piatră.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac DS4150 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de vermiculit la Kramer Progetha din Düsseldorf.

Kramer Progetha

Un producător de panouri termoizolante minerale folosește un aspirator Ruwac pentru a curăța automat reziduurile de procesare de pe panouri.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“