Aspiratorul industrial Ruwac DS4150 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de vermiculit la Kramer Progetha din Düsseldorf.

Aspiratoare industriale flexibile utilizate în producția izolației termice

Client: Kramer Progetha
Material aspirat: Vermiculită (material izolant termic pe bază de substanțe minerale)
Domeniu de activitate: Construcții și meșteșug
Aspirator: DS 4150 cu container separat

De mai bine de 50 de ani, Kramer Progetha GmbH & Co. KG cu sediul în Düsseldorf produce izolație termică din vermiculită expandată. Acest material mineral se poate transforma prin prelucrare într-un element izolant ecologic care nu lasă scame și care rezistă la temperaturi de peste 1200 grade celsius. Astfel, vermiculita este adecvată atât pentru izolarea construcțiilor civile, cât și pentru aplicații industriale, precum topirea metalelor, instalații de ardere a deșeurilor și centrale electrice.

Aplicație

Kramer Progetha prelucrează materialul și îl transformă, printre altele, în plăci de izolație de 30 x 30 cm, care sunt tăiate din plăci presate de mari dimensiuni și apoi debavurate. Ulterior, plăcile de izolație trebuie curățate de reziduurile rezultate din prelucrare.

Soluție

Pe banda transportoare a fost montată o duză de aspirație prevăzută cu o perie, care ajută la îndepărtarea și aspirarea materialului desprins. Materialul este înlăturat de un aspirator industrial Ruwac DS 4150, care este conceput pentru aspirarea cantităților mari de praf și care, mulțumită suprafeței mari de filtrare de 11 mp, asigură o putere de aspirare constantă pe o perioadă îndelungată de timp - inclusiv la aspirarea prafului fin. DS 4150 a fost adaptat nevoilor Kramer Progetha plecând de la sistemul de aspirare modular Ruwac:

Aspiratorul este mobil și recipientul de colectare se poate utiliza în mod individual cu cadrul de deplasare. Materialul aspirat este golit din recipientul de colectare direct într-un recipient Big-Bag și astfel se poate utiliza în continuare pentru alte aplicații. În plus, aspiratorul poate fi utilizat independent de recipientul de colectare. În agregatul mobil este integrat un vas de 200 de litri cu rol de separator preliminar. Astfel este posibilă aspirarea descentralizată a unor mari cantități. Vasul este fixat pe un cadru cu eclise de stivuire; acesta poate fi ridicat cu un stivuitor și răsturnat.

 

Nu este nevoie ca angajații să se preocupe de curățarea periodică a filtrului din categoria C: Gradul de contaminare a filtrului este monitorizat în mod electronic (măsurarea presiunii diferențiale) și, la nevoie, sistemul de comandă al aspiratorului declanșează programul electric de curățare.

Construcții și meșteșug

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A aspiră praf rezultat din șlefuirea rocilor în Köln

Dombauhütte

În Dombauhütte din Köln, restauratorii se ocupă de conservarea Patrimoniului Mondial UNESCO. Acolo sunt și două aspiratoare Ruwac, care aspiră în primul rând praful de piatră.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac DS4150 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de vermiculit la Kramer Progetha din Düsseldorf.

Kramer Progetha

Un producător de panouri termoizolante minerale folosește un aspirator Ruwac pentru a curăța automat reziduurile de procesare de pe panouri.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“