Aspiratorul industrial Ruwac DS2520 pentru zona praf Ex cu Silo și Big Bag aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Se reduc pierderile la completarea cu granule PC

Client: Chemion
Material aspirat: Granule de policarbonat (PC)
Domeniu de activitate: Domeniu chimic
Aspirator: Ruwac DS 2520 L-B1 cu separator preliminar și Big Bag

Chemion este un furnizor consacrat de servicii în domeniul logisticii substanțelor chimice – și activează din sediul său din Krefeld-Uerdingen. Acolo, Covestro produce anual aproximativ 250.000 de tone de diferite tipuri Makrolon®. Policarbonatul este utilizat, printre altele, pentru producerea CD-urilor și DVD-urilor, modulelor solare și construcțiilor de acoperiș. Chemion realizează activitățile de depozitare, umplere și ambalare a produselor în numele Covestro. Pentru aceasta, este utilizat un centru logistic de silozuri cu aproximativ 80 de silozuri de transport și amestecare.

Aplicație

În timpul umplerii unor cantități mari de PC în saci nu este posibilă evitarea căderii granulelor pe podea. Deoarece granulele sunt mici, dure și rotunde, angajații pot aluneca pe acestea. Așadar, acestea trebuie aspirate imediat. Compania a căutat o soluție care să permită colectarea granulelor înainte de a atinge podeaua, pentru a putea fi reutilizate. În acest mod s-a dorit diminuarea pierderilor și valorificarea maximă a materialului.

Soluție

Sub instalația de umplere a sacilor de 900 kg a fost prevăzută o tavă de colectare. Atunci când granulele cad pe lângă recipient, aceasta le colectează. Aspiratorul Ruwac DS 2520 L-B1 cu separator preliminar permite aspirarea granulelor care ajung în separatorul preliminar conceput de Ruwac pentru nevoile specifice clientului. De acolo, materialul poate fi umplut într-un recipient Big Bag prin intermediul unei valve rotative și introdus din nou în silozul corespunzător.

Chimie

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de vopsea la Axalta

Axalta

Curățarea unei stații de lucru pentru dozarea pigmenților în producția de acoperire electroforetică

Aspiratorul industrial Ruwac DS2521 pentru zona praf Ex cu Big Bag aspiră aditivi de ceară la Clariant din Gersthofen.

Clariant

În producția de aditivi de ceară micronizată, o instalație centrală de aspirare cu filtre acoperite cu PTFE asigură curățenia și distribuția granulelor aditivilor la dimensiunea dorită.

Aspiratorul industrial Ruwac DS2520 pentru zona praf Ex cu Silo și Big Bag aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (DS cu cuvă de colectare)

O cuvă de colectare și un aspirator Ruwac: Nu aveți nevoie de mai mult pentru a aduce granulele PC în timpul îmbutelierii înapoi în lanțul de transport.

Aspiratorul industrial Ruwac SPS250 aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (SPS)

Aspiratoarele pentru șpan, care au fost dezvoltate pentru un scop complet diferit, își demonstrează calitățile la îmbutelierea granulelor PC.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspirator silențios în Evonik Chemiepark din Marl.

Evonik Catalysts Chemiepark

Aspiratorul de PrafEx din producția de catalizatori cu pat fix asigură curățenia atât la mașinile de producție, cât și în jurul acestora.

Evonik

Cu un „aspirator universal” din gama Ruwac, un producător de aditivi chimici elimină reziduurile de pulbere de pe podea și din instalațiile de producție.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulberi de cosmetice la L´Oreal din Karlsruhe.

L´Oreal

Instalația staționară de aspirare asigură dozarea fără praf a ingredientelor în recipientele de amestecare din producția de produse cosmetice.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Vestolit

Granulatele din PVC, compușii și diferiții aditivi din plastic sunt aspirați de un aspirator de praf Ex în centrul tehnic al unui producător important de materiale plastice

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“