Producția curată și sigură a aditivilor

Client: Evonik
Material aspirat: Aditivi
Domeniu de activitate: Domeniu chimic
Aspirator: Ruwac DS 1220 (zonă cu praf explozibil 22)

Evonik AG se numără printre cei mai mari producători de substanțe chimice speciale. Compania produce în Essen, printre altele, silicon special și componente organice, care sunt utilizate ca materie primă, materiale secundare și ingrediente suplimentare printre altele în produse cosmetice, materiale sintetice și din spumă, precum și culori și vopseluri, optimizând proprietățile și eficiența acestora.

Aplicație

Atât produsele finite, cât și numeroasele materii prime care stau la baza acestor emulsii din silicon se regăsesc sub formă de pulbere. Prin urmare, diferitele instalații de prelucrare trebuie curățate periodic de reziduurile sub formă de praf. Pentru această aplicație a fost nevoie de un aspirator industrial „multifuncțional” performant, compact și fiabil.

Soluție

Modelul de aspirator DS 1220 poate fi utilizat inclusiv în spații înguste, iar datorită motorului trifazat este adecvat pentru utilizare în mod continuu. Cu ajutorul acestuia, angajații curăță atât podelele, cât și instalațiile de producție și echipamentele de umplere. Sistemul de filtrare dimensionat generos (clasa M, grad de permeabilitate 0,1%) creează condițiile optime pentru asigurarea unei perioade îndelungate de utilizare. Deoarece prafurile organice în combinație cu oxigenul din aer pot forma un amestec inflamabil, Evonik folosește varianta constructivă a modelului DS 1220, cu protecție împotriva exploziilor.

Chimie

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de vopsea la Axalta

Axalta

Curățarea unei stații de lucru pentru dozarea pigmenților în producția de acoperire electroforetică

Aspiratorul industrial Ruwac DS2521 pentru zona praf Ex cu Big Bag aspiră aditivi de ceară la Clariant din Gersthofen.

Clariant

În producția de aditivi de ceară micronizată, o instalație centrală de aspirare cu filtre acoperite cu PTFE asigură curățenia și distribuția granulelor aditivilor la dimensiunea dorită.

Aspiratorul industrial Ruwac DS2520 pentru zona praf Ex cu Silo și Big Bag aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (DS cu cuvă de colectare)

O cuvă de colectare și un aspirator Ruwac: Nu aveți nevoie de mai mult pentru a aduce granulele PC în timpul îmbutelierii înapoi în lanțul de transport.

Aspiratorul industrial Ruwac SPS250 aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (SPS)

Aspiratoarele pentru șpan, care au fost dezvoltate pentru un scop complet diferit, își demonstrează calitățile la îmbutelierea granulelor PC.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspirator silențios în Evonik Chemiepark din Marl.

Evonik Catalysts Chemiepark

Aspiratorul de PrafEx din producția de catalizatori cu pat fix asigură curățenia atât la mașinile de producție, cât și în jurul acestora.

Evonik

Cu un „aspirator universal” din gama Ruwac, un producător de aditivi chimici elimină reziduurile de pulbere de pe podea și din instalațiile de producție.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulberi de cosmetice la L´Oreal din Karlsruhe.

L´Oreal

Instalația staționară de aspirare asigură dozarea fără praf a ingredientelor în recipientele de amestecare din producția de produse cosmetice.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Vestolit

Granulatele din PVC, compușii și diferiții aditivi din plastic sunt aspirați de un aspirator de praf Ex în centrul tehnic al unui producător important de materiale plastice

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“