Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Mixturi excelente – și aspirație sigură

Client: Almamet
Material de aspirație: Prafuri metalice
Domeniu de activitate: Prelucrarea metalelor
Aspirator: Separator umed NA 250 AM cu separator cu ciclon montat în amonte

Almamet GmbH realizează, printre altele, materiale de reducere și desulfurizare pentru industria oțelului. Acestea sunt obținute prin amestecarea pulberilor de magneziu și aluminiu cu alte componente. În plus, Almamet produce inclusiv pulberi din aliaje de magneziu care sunt utilizate în producția produselor solide.

Aplicație

Prafurile metalice ușoare trebuie să fie aspirate. Acest lucru se aplică în special pentru instalația de amestec, care transportă în recipientul de mixare până la șase tipuri de pulbere prin intermediul șnecurilor de transport. În această situație, a fost căutată o soluție performantă de aspirație, care corespunde cerințelor privind protecția împotriva prafului explozibil.

Soluție

Praful aspirat direct de la instalația de mixare este direcționat mai întâi într-un ciclon cu înălțimea de aproximativ doi metri. Acesta are rol de separator preliminar și separă o mare parte din particule. Prafurile metalice aflate în fluxul de aer ajung într-un separator umed de tipul NA 250 AM (pentru „aluminiu/magneziu”). Acesta ajută la circularea prafurilor explozibile printr-un lichid și îl neutralizează. În amonte sunt prevăzute două filtre pentru praful rezidual; o supapă de evacuare evită pătrunderea atmosferelor inflamabile în aspirator. Agregatul de acționare al instalației de aspirație este executat sub formă de unitate separată.

Managerii fabricii Almamet din Ratingen sunt foarte mulțumiți de instalație. Măsurătorile au demonstrat faptul că mai mult de 99 la sută din prafurile explozibile sunt absorbite în mod fiabil.

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“