Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Activitate complexă a aspiratoarelor în „cea mai mare tâmplărie din Hamburg”

Client: Filmstudio Hamburg
Material aspirat: Șpan și praf de lemn
Domeniu de activitate: Domeniul industrial
Aspirator: DS 1220 (protejat împotriva prafului explozibil), WSZ 2220 (protejat împotriva prafului explozibil)

Studio Hamburg GmbH este un important producător de filme și televiziune. Împreună cu întreprinderile fiică, compania este unul dintre producătorii de top din domeniul cinematografic și al televiziunii, al documentarelor și emisiunilor de divertisment – de la Tatort (Locul faptei), la Traumschiff (Barca visurilor), și până la Großstadtrevier (Secția centrală de poliție a orașului). Un domeniu important de activitate al companiei este reprezentat de decorațiuni. Cu cei aproximativ de 800 de angajați permanenți și peste 800 de angajați temporari, Sudio Hamburg este unul dintre cei mai importanți angajatori din Hansestadt. Printre clienții companiei, pe lângă posturile de televiziune private și publice, se numără și producătorii independenți de film și televiziune.

Aplicație

În cele cinci încăperi ale tâmplăriei – parte din construcția decorațiunilor – sunt prelucrate cantități semnificative de lemn de mari dimensiuni. Cu cei aproximativ 100 de angajați, este vorba de cea mai mare tâmplărie din Hamburg. Tâmplarii lucrează aproape în permanență la proiecte provocatoare. Astfel, sunt produse cantități semnificative de așchii și praf. Aspiratoarele performante sunt, astfel, extrem de importante.

Soluție

Un aspirator Ruwac este utilizat în fiecare încăpere pentru lucrări de curățenie, atât pe podeaua încăperii, cât și pentru mașini. Dispozitivele sunt adecvate pentru utilizare în zone cu pericol de explozie și sunt apreciate pentru flexibilitatea lor: Acestea permit curățarea rapidă a pardoselilor mari, dar și aspirarea prafului din găurile frezate ale culiselor și decorațiunilor.

Primul aspirator a fost conceput în anul 1996 și cu toate acestea, sistemele vechi sunt modernizate în mod constant. Astfel, studioul de film face trecerea de la motoarele trifazate la motoarele cu curent alternativ care, în opinia celor implicați, funcționează în mod economic pe termen lung.

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“