Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Aspirarea prafului în producția LED

Client: Odelo
Material aspirat: Pulberi de material plastic armat cu fibră de sticlă și plăci cu circuite imprimate
Domeniu de activitate: Domeniul industrial
Aspirator: Ruwac DS 1221 H (protecție împotriva prafului explozibil)

Un producător de echipamente LED de top din Europa, cu sediul în Germania și zece locații pe plan mondial, depune eforturi pentru dezvoltarea și producția sistemelor LED din industria automobilelor. Activitatea de bază o reprezintă lămpile hayoanelor automobilelor.

Aplicație

Atât LED-urile, cât și balasturile aferente sunt montate pe plăci cu circuite imprimate realizate din material plastic armat cu fibră de sticlă (GFK) izolat electric. Producția este realizată în plăci separate prin frezare. Astfel, se formează praf fin din plastic armat cu fibră de sticlă, care este toxic și trebuie aspirat. Acest praf este explozibil în combinație cu o anumită concentrație de oxigen din aer.

Soluție

La fiecare instalație de frezare pentru debitarea plăcilor cu circuite imprimate este instalat un aspirator Ruwac pentru aspirarea prafurilor explozibile (zona 22 de protecție împotriva prafului explozibil). Filtrele utilizate fac parte din clasa de prafuri H și sunt adecvate pentru aspirarea prafurilor toxice depuse, uscate, neinflamabile cu valori MAK, precum și a prafurilor cancerigene. Din această categorie fac parte și prafurile GFK. Astfel, sunt îndeplinite în totalitate cerințele privind protecția muncii și a sănătății. În plus, aspiratoarele sunt durabile, eficiente și concepute pentru funcționare în mod continuu.

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“