Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Aspirator pentru înlăturarea substanțelor periculoase universale pentru pompierii fabricii

Client: Roche Diagnostics
Material aspirat: Diverse materiale periculoase
Domeniu de activitate: Domeniul industrial
Aspirator: „Aspirator de apă“ WSP 2000 cu design specific pompierilor

Roche face parte din companiile de top de la nivel mondial. Aproximativ 8600 de angajați din Mannheim produc tratamente împotriva cancerului și produse de diagnosticare – de exemplu, reactivi lichizi și benzi de testare a glicemiei. În plus, în Mannheim se află inclusiv un mare centru de cercetare. O echipă proprie de pompieri asigură protecția la incendiu, protecția solului și a pânzei freatice.

Aplicație

Atunci când se scurg lichide, pompierii fabricii trebuie să fie pregătiți. Deoarece în acest caz trebuie manipulate diverse medii, inclusiv substanțe periculoase în anumite circumstanțe, flexibilitatea este un criteriu important pentru alegerea echipamentului.

Soluție

Pompierii fabricii Roche din Mannheim utilizează două „aspiratoare specifice nevoilor pompierilor” produse de Ruwac Industrie-Sauger GmbH. Ambele aspiratoare WSP 2000 pot fi operate în două moduri de funcționare – aspirare și pompare: Fie este colectat materialul aspirat într-un recipient cu capacitatea de 45 de litri. Fie lichidul aspirat este repompat, de exemplu, în cel mai apropiat racord de evacuare apă uzată.

Mulțumită recipientului din GFK (plastic armat cu fibră de sticlă) și a pompei din oțel inoxidabil, aspiratoarele sunt adecvate inclusiv pentru aspirarea, respectiv pomparea mediilor agresive. Anvelopele mari cu balon de la axa spate asigură mobilitatea, fiind utilizate fără probleme inclusiv pe scări. Roche utilizează varianta cu „design destinat pompierilor” a modelului WSP 2000, care permite racordarea furtunurilor specifice pompierilor.

Varianta standard a modelului WSO 2000 nu are capacitatea de a oferi o înălțimi de pompare ridicate – de exemplu, pentru golirea rapidă prin pompare a canalelor complet umplute. Din acest motiv, Roche a solicitat producătorului Ruwac un aspirator de apă care să prezinte o capacitate ridicată de extracție. Inginerii Ruwac au construit o variantă specială a modelului WSP 2000, prevăzută cu două pompe și un recipient cu capacitate de 100 de litri. Debitul pompat la o înălțime de pompare de 1 m este de 2 x 18 m3/h; înălțimea maximă de pompare este de 9 m și poate transporta un volum de până la 4.800 l de aer. Pentru a adapta puterea la nevoia efectivă, pompele se pot cupla separat. În plus, în cazul acestui dispozitiv, racordurile de pompare sunt prevăzute la partea inferioară și nu la partea superioară a recipientului. Astfel, coloana de lichid din recipient sporește puterea pompei. Acest mic detaliu reprezintă un avantaj în special la pornirea pompei cu furtunul gol, deoarece este îmbunătățită puterea dispozitivului.

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“