Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Aspirarea prafurilor în producția componentelor electronice

Client: Schmersal
Material aspirat: Fum rezultat din topire și praf din plăcile cu circuite imprimate
Domeniu de activitate: Domeniul industrial
Aspirator: „Aspiratorul silențios” Ruwac DS 1222

Grupul Schmersal cu sediul principal în Wuppertal este unul dintre producătorii de top din provocatorul domeniu privind siguranța mașinilor. Acesta dețin un portofoliu diversificat de dispozitive și sisteme de siguranță, cu peste 10.000 de serii constructive și modele.

Aplicație

Integrarea verticală a grupului Schmersal este ridicată: atât componentele electronice, cât și mare parte din materialele de operare sunt produse in-house. Un exemplu în acest sens este sistemul de aspirare de la stațiile de tăiere ale unui ansamblu de producție pentru prelucrarea manuală și lipirea plăcilor cu circuite imprimate SMD. Plăcile cu circuite imprimate monobloc sunt tăiate aici cu ajutorul celor două instalații, deoarece cantitățile sunt mici și tăierea automată nu este rentabilă. Inginerii de producție ai companiei au proiectat un sistem de aspirație pentru această stație.

Soluție

O instalație de aspirație mobilă, conectată cu cele două instalații de tăiere, aspiră praful direct de la locul de producere. Sistemul utilizat este „aspiratorul silențios” Ruwac DS 1222. Acesta este amplasat la câțiva metri față de insula de producție și este conectat prin intermediul unui distribuitor cu conductă de aspirație și al unui regulator al aerului aspirat – proiectat și instalat, de asemenea, in house – la ambele agregate de aspirație de la sistemele de tăiere.

Această soluție corespunde specificațiilor privind „Aspirarea prafurilor rezultate din plăcile cu circuit imprimat”. Aspiratorul este dotat cu un sistem de declanșare de la distanță, cu posibilitatea de conectare automată atunci când instalația de tăiere pornește.

Printre avantajele aspiratoarelor „semi-mobile” apreciate de Schmersal se numără funcționarea silențioasă, capacitatea de integrare în instalația finală și flexibilitatea instalării.

 

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“