Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Curat și sigur: Sistem flexibil de aspirare în domeniul prelucrării CFK

Client: Schunk
Material aspirat: Prafuri din fibre de carbon (CFK)
Domeniu de activitate: Domeniul industrial
Aspirator: Instalație centralizată de aspirație (protecție împotriva prafurilor explozibile)

Schunk Kohlenstofftechnik GmbH produce în locația din Heuchelheim, componente compozite din fibre de carbon (CFK), care sunt utilizate în construcția mașinilor și instalațiilor, precum și în industria automobilelor.

Aplicație

Deoarece în timpul multor procese de prelucrare este eliberat praf, la planificarea unui nou spațiu de prelucrare trebuie soluționată inclusiv problema aspirării. În acest sens, sunt disponibile două concepte: o instalație de aspirație centrală și utilizarea unor aspiratoare descentralizate (mobile).

Soluție

În urma consilierii cu experții Ruwac, responsabilii din cadrul Schunk s-au decis asupra unei instalații de aspirație centrală, cu o putere de 2 x 11 kW. Aceasta este conectată prin intermediul conductelor la numeroase puncte de aspirație, la care utilizatorul poate conecta simplu unul dintre furtunurile de aspirație atunci când este nevoie să se aspire praf. În plus, la anumite mașini de prelucrare sunt instalate inclusiv sisteme de aspirații directe, care pot aspira praful direct de la sursa de producere.

Instalația este executată conform cerințelor privind protecția împotriva pulberilor explozibile. Deoarece componente centrale au fost instalate la nivelul mezaninului, acestea nu consumă spațiu în producție.

Printre avantajele față de instalația de aspirație centrală se numără dispunerea „aerisită”, flexibilitatea ridicată și manipularea facilă. Personalul poate extrage atât cantități mici, cât și mari de praf, fără a depune un efort prea mare. Deoarece materialul aspirat este adunat într-un loc central, este simplificată și eliminarea acestuia.

Industrie în general

Separator umed Ruwac NA250 cu ciclon aspiră pulberi de magneziu la Almamet din Ratingen.

Almamet

La o companie procesatoare de pulberi de magneziu și aluminiu, un separator umed Ruwac asigură faptul că nu se creează atmosferă explozivă atunci când pulberile sunt amestecate și îmbuteliate.

Aspiratorul industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 și separatorul preliminar aspiră șpan la Eddingwerk din Bautzen.

Edding

In viltstiftproductie van Edding werkt een zuiger deels mobiel en deels stationair: Hij kan worden geïntegreerd in de productie-installaties en is ook vrij verplaatsbaar worden gebruikt voor vloer- en installatiereiniging.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 A pentru zona 22 aspiră praf de lemn într-un studio de film din Hamburg.

Filmstudio Hamburg

Atelierele unei companii de producție de film lucrează cu aspiratoare Ruwac în cinci hale. În prezent, beneficiarul trece de la aspiratoare trifazate la curent alternativ.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspiră praful din plăcile de circuite integrate la Odelo din Kamp-Lintforth.

Odelo

Care este cel mai bun mod de a aspira praful de material plastic armat cu fibră de sticlă și cel din plăci cu circuite integrate? Direct la locul de aspirare - cu un aspirator Praf-Ex.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră praf din plăci cu circuite integrate la Schmersal din Wupptertal.

Schmersal

Instalație mobilă de aspirare (cu distribuitor cu conductă de aspirare specific clientului) la stații pentru prelucrarea manuală a plăcilor cu circuite integrate

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“