Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de vopsea la Axalta

Aspirarea pigmenților colorați

Client: Axalta
Material aspirat: Pigmenți, vopsea
Domeniu de activitate: Prelucrarea materialului plastic
Aspirator: Aspirator mobil compact DS 1220 M protejat împotriva prafului explozibil (zona 22)

Axalta se numără printre cele mai importante companii producătoare de vopsea pentru automobile din lume. Statistic vorbind, una din două mașini din Europa este vopsită cu cel puțin un strat de vopsea de la Axalta. În fabrica din Wuppertal, cei aproximativ 2000 de angajați produc vopsea lichidă și straturi de acoperire de calitate superioară.

Aplicație

Din motive ce țin de flexibilitate, amestecarea pigmenților din recipientele Big Bag se efectuează manual în producția vopselilor cu pulberi în câmp electrostatic. Stația de lucru trebuie curățată periodic prin aspirarea pigmenților colorați. În plus, interiorul instalației de transport trebuie curățat temeinic de reziduuri la fiecare schimbare a produsului sau a culorii. De aceea, trebuie să se aibă în vedere faptul că pigmenții sub formă de pulberi - unele dintre acestea organice - pot fi explozibili.

Soluție

Un aspirator DS 1220 M (zona 22) Ruwac – dotat cu diferite duze și alte accesorii suplimentare– poate fi utilizat în mod flexibil pentru lucrări de curățare „uzuale” și pentru curățarea interiorului instalației de transport.

Printre criteriile decisive privind achiziționarea aspiratoarelor se numără operarea confortabilă, precum și fiabilitatea crescută a acestora datorită designului ce oferă protecție împotriva exploziilor. Inclusiv centrul de service din fabrica Ruwac reprezintă un avantaj din perspectiva grupului Axalta.

Chimie

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de vopsea la Axalta

Axalta

Curățarea unei stații de lucru pentru dozarea pigmenților în producția de acoperire electroforetică

Aspiratorul industrial Ruwac DS2521 pentru zona praf Ex cu Big Bag aspiră aditivi de ceară la Clariant din Gersthofen.

Clariant

În producția de aditivi de ceară micronizată, o instalație centrală de aspirare cu filtre acoperite cu PTFE asigură curățenia și distribuția granulelor aditivilor la dimensiunea dorită.

Aspiratorul industrial Ruwac DS2520 pentru zona praf Ex cu Silo și Big Bag aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (DS cu cuvă de colectare)

O cuvă de colectare și un aspirator Ruwac: Nu aveți nevoie de mai mult pentru a aduce granulele PC în timpul îmbutelierii înapoi în lanțul de transport.

Aspiratorul industrial Ruwac SPS250 aspiră praf de macrolon la Chemion din Uerdingen.

Chemion (SPS)

Aspiratoarele pentru șpan, care au fost dezvoltate pentru un scop complet diferit, își demonstrează calitățile la îmbutelierea granulelor PC.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspirator silențios în Evonik Chemiepark din Marl.

Evonik Catalysts Chemiepark

Aspiratorul de PrafEx din producția de catalizatori cu pat fix asigură curățenia atât la mașinile de producție, cât și în jurul acestora.

Evonik

Cu un „aspirator universal” din gama Ruwac, un producător de aditivi chimici elimină reziduurile de pulbere de pe podea și din instalațiile de producție.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulberi de cosmetice la L´Oreal din Karlsruhe.

L´Oreal

Instalația staționară de aspirare asigură dozarea fără praf a ingredientelor în recipientele de amestecare din producția de produse cosmetice.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră apă la pompierii de la Roche Diagnostics din Mannheim.

Roche Diagnostics

Două aspiratoare de apă în variantă de execuție pentru pompieri sunt disponibile atunci când pompierii unui producător farmaceutic și de echipamente pentru diagnosticare trebuie să absoarbă lichide scurse sau să pompeze apa din tunele.

Vestolit

Granulatele din PVC, compușii și diferiții aditivi din plastic sunt aspirați de un aspirator de praf Ex în centrul tehnic al unui producător important de materiale plastice

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“