Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1750 pentru zona Praf Ex aspiră la Laetzsch prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon

Construcții ușoare cu GFK: Nimic fără aspirație

Client: Lätzsch
Material aspirat: Reziduuri de plastic armat cu fibră de sticlă (GFK)
Domeniu de activitate: Prelucrarea materialului plastic
Aspirator: Ruwac DS 1120 M (zonă cu praf explozibil 22)

Lätzsch GmbH cu sediul în Kitzscher lângă Leipzig s-a specializat în procesarea componentelor formate PUR și a materialului plastic armat cu fibră de sticlă. Componentele GFK „made by Laetzsch” sunt utilizate, printre altele, pentru autobuze și autovehicule pe șine, precum și pentru tehnologia de producție și construcția containerelor.

Aplicație

În timpul călirii componentelor din GFK sunt eliberați vapori de stiren, care sunt considerați toxici și sunt explozibili. În timpul etapelor de proces, precum laminarea și șlefuirea, rezultă prafuri care se lipesc pe suprafețe datorită consistenței fibroasei. Acestea se lipsesc pe piele și îmbrăcămintea de lucru și deși nu sunt considerate toxice, pot irita pielea și mucoasele. Din aceste motive, în timpul prelucrării GFK este necesară aspirarea eficientă.

Soluție

Lätzsch utilizează pentru această sarcină un aspirator industrial Ruwac din seria DS 1120 M pentru zona cu prafuri explozibile 22, la care pot fi conectate diferite dispozitive de aspirație în funcție de etapa de lucru.

Aspiratorul Ruwac revine la versiunea inițială, fiind dotat cu un filtru din clasa de praf M și asigurând un grad de reținere de 99,9%, Lätzsch produce inclusiv carcase GFK pentru Ruwac și utilizează produsele fabricate in-house pentru protecția muncii și sănătăți propriilor angajați.

Prelucrarea materialului plastic

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de vopsea la Axalta

Axalta

Curățarea unei stații de lucru pentru dozarea pigmenților în producția de acoperire electroforetică

Aspirator industrial Ruwac DS2720 aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă la imprimarea 3D, la Kunststoffbau din Kiel.

Dilba Kunststoffbau

În producția de exponate de muzeu (de ex. un schelet de mamut) realizat din plastic armat cu fibră de sticlă folosind imprimarea 3D, funcționează bine un-aspirator de praf EX Ruwac.

Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de fibre de carbon la Enercon din Aurich.

Enercon

Două instalații centrale de aspirare asigură curățenia în producția de pale de rotor a unui producător de top de instalații eoliene. Toate sculele manuale sunt conectate direct la rețeaua de conducte a instalației.

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 2 aspirator silențios în Evonik Chemiepark din Marl.

Evonik Catalysts Chemiepark

Aspiratorul de PrafEx din producția de catalizatori cu pat fix asigură curățenia atât la mașinile de producție, cât și în jurul acestora.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1750 pentru zona Praf Ex aspiră la Laetzsch prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon

Lätzsch

Prelucrarea plasticului armat cu fibră de sticlă generează pulberi și vapori periculoși pentru sănătate. Un specialist pentru acest domeniu solicitant al prelucrării materialelor plastice folosește un sistem puternic de aspirare - de la Ruwac.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră pigmenți de plastic la Raschigwerken din Espenheim

Raschig

Bij elke batchwissel moeten de maalinstallaties, die een fabrikant van thermohardende vormmassa's gebruikt, grondig worden gereinigd. Want de gebruikte additieven zijn kleurrijk en vreemde pigmenten daarom ongewenst. Een Ruwac-zuiger zorgt voor netheid

Aspiratorul industrial Ruwac R01 S aspiră prafuri de plastic armat cu fibră de sticlă și de fibre de carbon la Schunk în Heuchelheim.

Schunk

Un producător de componente de fibre de carbon a instalat într-o hală nouă de producție o instalație centrală de aspirare, care aspiră în mod fiabil praful generat de toate instalațiile de producție.

Instalația de aspirare Ruwac aspiră praf de plastic la Tec Support din Bielefeld.

Tec Support

Grote hoeveelheden kunststof-freesspaanders efficiënt afzuigen en onvermengde recycling mogelijk maken: deze taak wordt vervult een combinatie van stof-Ex-zuiger en cycloonafscheider bij een fabrikant van kunststofbalgen.

Vestolit

Granulatele din PVC, compușii și diferiții aditivi din plastic sunt aspirați de un aspirator de praf Ex în centrul tehnic al unui producător important de materiale plastice

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“