Aspirator industrial Ruwac DA5150 aspiră praf de cereale în depozitul de cereale de la GT Rostock.

Manevrarea curată a cerealelor într-un port marin de adâncime

Client: GT Rostock
Material aspirat: Cereale
Domeniu de activitate: Alimente
Aspirator: Ruwac DA 5150 M cu rețea de conducte în 3 etaje

Portul marin de adâncime Rostock s-a specializat în manevrarea materialelor în vrac și în special a cerealelor. Pe măsură ce capacitățile de încărcare au devenit insuficiente, patru companii comerciale din domeniul agriculturii din nordul Germaniei au înființat GT Rostock GmbH și au investit 30 milioane de euro în construcția unui nou terminal.

Aplicație

Silozurile terminalului pot depozita 160.000 de tone de cereale. Această cantitate este suficientă pentru a umple jumătate de stadion de fotbal. Pe fiecare navă pot fi încărcate până la maxim 1.200 de tone pe oră, capacitatea maximă de descărcare pentru camioane este de 900 de tone pe oră. Fiind vorba de cantități atât de mari este inevitabilă producerea prafului în timpul încărcării cerealelor. Din această cauză, din echipamentul de bază al fiecărui terminal face parte și o instalație de aspirație performantă.

Soluție

Inginerii din producție s-au decis asupra unui aspirator Ruwac din seria DA 5140. Sistemul de acționare direct de 15 kW asigură suficientă putere de aspirație la nivelul celor trei etaje. O rețea de conducte cu lungimea de 278 metri permite curățarea întregii suprafețe. După ce tubul de aspirație este conectat la conductă, pornește aspiratorul. Modelul DA 5140 este ideal inclusiv pentru aspirarea cantităților mari de material aspirat, care poate cădea în caz de avarie.

Materialul aspirat cade din unitatea de filtrare direct într-un container de 200 de litri, care este prevăzut pe un dispozitiv mobil și rabatabil și care poate fi transportat, înlocuit și/sau golit fără stația de măcinare.

Alimente

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră praf în suspensie la Bunny Tiernahrung din Melle.

Bunny Tiernahrung

Producția de hrană pentru animale pe bază de fân generează cantități mari de praf. Un producător de hrană premium pentru animale le aspiră cu o instalație de desprăfuire - direct la locul de producere.

Aspirator industrial Ruwac DS4150 aspiră sare gemă la Esco în Bernburg.

Esco

Un producător important de sare avea nevoie de un aspirator industrial puternic și rezistent la coroziune pentru a curăța o instalație de prelucrare cu mai multe etaje. Este folosit un aspirator Ruwac.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră hrană farma pentru animale la Gimborn din Emmerich.

Gimborn

La ambalarea delicateselor pentru pisici și curățarea utilajelor, aspiratoarele Ruwac sunt la locul potrivit. Și deoarece aici este generat praf organic, trebuie luate în considerare cerințele pentru protecția împotriva exploziei de praf.

Aspirator industrial Ruwac DA5150 aspiră praf de cereale în depozitul de cereale de la GT Rostock.

GT Rostock

În terminalul silozului de cereale, un aspirator de putere mare menține curățenia pe trei etaje - chiar și când există cantități mari de material de aspirat

Separator umed Ruwac NA250 pentru zona de Praf Ex aspiră pulberi de zahăr la Müllermilch din Zwickau.

Producția de lactate Müller-Milch

Un producător de top de iaurt din fructe folosește mai multe instalații staționare de aspirare a prafului Ex, pentru a aspira pulberile de zahăr și de alte ingrediente atunci când sunt puse în instalațiile de amestecare.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 cu capcană pentru scântei aspiră zahăr și praf de cereale la Nordgetreide din Falkenhagen

Nordgetreide

Un producător de cereale pentru micul dejun folosește aspiratoare Ruwac pentru a aspira fumul de laser de la sistemele de marcare folosite la liniile de ambalare finală.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră praf de cafea din Probatwerken din Emmerich

Probat

Dat men met Ruwac-zuigers niet alleen residuen kan opzuigen, maar ook hoogwaardige voedingsgrondstoffen kan transporteren, toont een fabrikant van koffiebranderijen. Hij gebruikt in zijn showroom een Ruwac DS 1220 als vacuümtransportinstallatie.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“