Aspirator pentru șpan Ruwac SPS250 cu acționare directă 3,0 kW aspiră șpan de metal la Haux în Cuxhaven.

Curățarea eficientă a mașinilor din domeniul prelucrării automate

Client: Haux
Material aspirat: Prafuri metalice
Domeniu de activitate: Prelucrarea metalelor
Aspirator: Aspirator de șpan Ruwac SPS 250

Haux Life-Support GmbH din Karlsbad (Baden) este considerat o companie specializată la nivel mondial pentru camere de decompresie, care sunt utilizate în cadrul aplicațiilor de imersare, construcțiilor subterane și tuneluri, precum și în spitale. În camere se poate forma o subpresiune de până la 5 bari – în cazul sistemelor speciale, de exemplu pentru aplicațiile de imersare, inclusiv mai mult. În funcție de scopul utilizării, acestea sunt dotate cu instalații de climatizare, surse de alimentare cu oxigen pur și alte opțiuni.

Aplicație

Din ansamblul de mașini Haux fac parte mai multe strunguri și freze. Deoarece pentru finalizarea recipientelor rezistente la presiune sunt necesare foi de tablă foarte subțiri, în timpul utilizării acestora rezultă cantități mari de șpan, care este transportat direct prin intermediul transportorului de șpan în recipientul corespunzător.

Cu toate acestea, rămân reziduuri de șpan de aluminiu sau de oțel în sau pe mașini, precum și urme de materiale de lucru lichide, precum lichid de răcire, lubrifiant și ulei de tăiere. Aceste reziduuri trebuie să fie eliminate în mod eficient.

Soluție

Mașinile sunt curățate regulat cu ajutorul unui aspirator de șpan Ruwac din gama SPS 250. Acest tip de aspirator separă materialul aspirat în componente lichide și solide.

Componenta lichidă (lubrifiant de răcire și ulei de tăiere) ajunge într-un recipient de colectare cu o capacitate de aproximativ 150 de litri și care trebuie golit rar. Lichidele pot fi eliminate ca deșeu sau reciclate. Același lucru se aplică și pentru componenta solidă, respectiv șpanul de aluminiu și oțel. Acestea sunt colectate într-un coș de șpan cu capacitatea de 30 de litri, iar materia secundară se poate recicla fără „downcycling”. Aspiratorul este atât de puternic, încât și șpanul greu, care cade în timpul producției Haux este aspirat în mod fiabil.

Prelucrarea metalelor

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 cu capcană pentru scântei din zona Praf Ex aspiră pulbere inflamabilă de aluminiu la BMW München.

BMW

Bij de reparatie van autocarrosserieën met aluminium of magnesium onderdelen moet er rekening mee worden gehouden, dat stof van licht metaal ontvlambaar kan zijn. Een zuiger met een "vonkenvanger" maakt de stoffen onschadelijk - zonder natafscheider.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulbere de grafit la Drebelow din Nordholz.

Drebelow & Jahn

Aspirarea prafului fin de metal: Această sarcină este preluată de un desprăfuitor Ruwac din seria DS6, la un producător de blocuri hidraulice din oțel și aluminiu

Aspirator pentru șpan Ruwac SPS250 cu acționare directă 3,0 kW aspiră șpan de metal la Haux în Cuxhaven.

Haux

În procesul de așchiere din producția de recipiente sub presiune, se produc cantități mari de șpan de metal. Mașinile pot fi curățate eficient cu ajutorul unui aspirator pentru șpan.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de metal la Hörmann din Oerlinghausen.

Hörmann

Într-o companie de producție pentru porți și uși, un aspirator trifazat Ruwac este utilizat în principal pentru curățarea podelelor, dar și pentru menținerea curățeniei utilajelor.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră șpan de metal la Universitatea din Nürnberg.

NMF Neue Materialien Fürth

Un centru de cercetare pentru metode noi de prelucrare a aluminiului folosește un separator umed pentru a îndepărta praful de aluminiu exploziv din jurul unei instalații de testare.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră pulbere de aluminiu explozivă la Peak din Velbert

PEAK

Un total de șapte aspiratoare Ruwac, în varianta de execuție Praf Ex, sunt utilizate în producția unui material inovator pentru construcții ușoare din aluminiu, bazat pe metalurgia pulberilor.

Separator umed Ruwac NA35 pentru zona de Praf Ex aspiră pulberi de magneziu inflamabil la Pierburg din Nettetal.

Pierburg

Ein Automobilzulieferer hat in seiner Musterwerkstatt eine „Zwei-Wege-Absaugung“ für das Absaugen von Kunststoffen und Metallen (konventioneller Industriesauger) und entzündlichen Leichtmetallstäuben (Nassabscheidung) installiert.

Aspirator industrial Ruwac R01 A aspiră șpan de metal la Salvatore Longo din Ratingen.

Salvatore Longo

Într-o companie de prelucrare a metalelor, un aspirator Ruwac este utilizat în fiecare zi în mod universal - pentru îndepărtarea șpanului de metal și a prafului, produs la așchiere, de pe podea și de pe utilaje.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“