Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră șpan de metal la Universitatea din Nürnberg.

Separator umed pentru noile proceduri de extrudare a pulberilor

Client: NMF Neue Materialien Fürth
Material aspirat: Praf de aluminiu
Domeniu de activitate: Prelucrarea metalelor
Aspirator: Separator umed NA 35-WSP AL

Neue Materialien Fürth GmbH a fost înființat în anul 2000 în cadrul Hightech-Offensive Bayern. Atribuția NMF este ca în calitate de partener de bază în industrie și centru de dezvoltare, să producă în serie aplicații și tehnologii inovatoare de prelucrare a materialelor.

Aplicație

NFM lucrează printre altele la dezvoltarea procedurii Temconex – un nou tip de extrudare a pulberilor, în care metalele (sub formă de pulbere, șpan sau granule) sunt prelucrate într-un proces continuu, complet automatizat până se obțin cabluri, țevi sau profile.

În timpul multor teste la instalația prototip au fost extrudate semi-fabricate pe bază de pulberi de aluminiu. Aceste pulberi pot forma amestecuri explozibile, dacă se află într-o anumită concentrație în raport cu oxigenul din aer, prin urmare, trebuie aspirate.

Soluție

Această sarcină este preluată de un separator umed Ruwac din gama NA 35-WSP AL. Acesta este utilizat periodic pentru curățarea podelei din jurul instalației Temconex și a instalației. Aspiratoarele din seria NA introduc materialul aspirat mai întâi într-un lichid și îl neutralizează, astfel încât particulele de metal ușor să nu mai fie explozibile. Impuritățile se adună într-un recipient care poate fi golit în doar câțiva pași.

NA 35 poate fi utilizat într-o zonă de protecție împotriva prafurilor explozibile 22. Abrevierea „AL” din denumirea produsului indică faptul că această variantă a fost concepută special pentru aspirarea prafurilor de aluminiu. Celelalte versiuni ale NA 35 sunt utilizate pentru aspirarea de exemplu, a prafurilor de magneziu sau a gazelor fierbinți.

Prelucrarea metalelor

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 cu capcană pentru scântei din zona Praf Ex aspiră pulbere inflamabilă de aluminiu la BMW München.

BMW

Bij de reparatie van autocarrosserieën met aluminium of magnesium onderdelen moet er rekening mee worden gehouden, dat stof van licht metaal ontvlambaar kan zijn. Een zuiger met een "vonkenvanger" maakt de stoffen onschadelijk - zonder natafscheider.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulbere de grafit la Drebelow din Nordholz.

Drebelow & Jahn

Aspirarea prafului fin de metal: Această sarcină este preluată de un desprăfuitor Ruwac din seria DS6, la un producător de blocuri hidraulice din oțel și aluminiu

Aspirator pentru șpan Ruwac SPS250 cu acționare directă 3,0 kW aspiră șpan de metal la Haux în Cuxhaven.

Haux

În procesul de așchiere din producția de recipiente sub presiune, se produc cantități mari de șpan de metal. Mașinile pot fi curățate eficient cu ajutorul unui aspirator pentru șpan.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de metal la Hörmann din Oerlinghausen.

Hörmann

Într-o companie de producție pentru porți și uși, un aspirator trifazat Ruwac este utilizat în principal pentru curățarea podelelor, dar și pentru menținerea curățeniei utilajelor.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră șpan de metal la Universitatea din Nürnberg.

NMF Neue Materialien Fürth

Un centru de cercetare pentru metode noi de prelucrare a aluminiului folosește un separator umed pentru a îndepărta praful de aluminiu exploziv din jurul unei instalații de testare.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră pulbere de aluminiu explozivă la Peak din Velbert

PEAK

Un total de șapte aspiratoare Ruwac, în varianta de execuție Praf Ex, sunt utilizate în producția unui material inovator pentru construcții ușoare din aluminiu, bazat pe metalurgia pulberilor.

Separator umed Ruwac NA35 pentru zona de Praf Ex aspiră pulberi de magneziu inflamabil la Pierburg din Nettetal.

Pierburg

Ein Automobilzulieferer hat in seiner Musterwerkstatt eine „Zwei-Wege-Absaugung“ für das Absaugen von Kunststoffen und Metallen (konventioneller Industriesauger) und entzündlichen Leichtmetallstäuben (Nassabscheidung) installiert.

Aspirator industrial Ruwac R01 A aspiră șpan de metal la Salvatore Longo din Ratingen.

Salvatore Longo

Într-o companie de prelucrare a metalelor, un aspirator Ruwac este utilizat în fiecare zi în mod universal - pentru îndepărtarea șpanului de metal și a prafului, produs la așchiere, de pe podea și de pe utilaje.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“