Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 pentru zona Gaz Ex aspiră substanțe otrăvitoare

Un aspirator pentru brigada de pompieri

Client: Brigada de pompieri Bremerhaven
Material aspirat: Diverse materiale periculoase
Domeniu de activitate: Altele
Aspirator: DS 1750 GAS-Ex

Cei aproximativ 260 de angajați și 86 de pompieri din brigada de pompieri Bremerhaven se îngrijesc în permanență de siguranța orașului. Anual, aceștia participă la aproximativ 23.000 de intervenții. Asta înseamnă: În medie, la fiecare 23 de minute sună alarma.

Aplicație

Deoarece departamentul de pompieri nu este responsabil doar de combaterea incendiilor, ci și de serviciul de salvare, de oferirea ajutorului tehnic în cazul accidentelor de orice tip și protecției împotriva dezastrelor, echipamentul acestuia conține inclusiv un aspirator cât mai flexibil. Acesta trebuie să aibă capacitatea de a aspira diferite substanțe lichide sau pulberi, ale căror periculozitate și inflamabilitate nu sunt cunoscute în momentul utilizării.

Soluție

Aspiratorul utilizat de brigada de pompieri Bremerhaven în prezent a fost adaptat de Ruwac cerințelor specifice nevoilor pompierilor – plecând de la sistemul modular consacrat. Acesta poate aspira atât medii gazoase, cât și medii explozibile sub formă de praf, respectiv praf ușor inflamabil.

Pentru a putea elimina în mod sigur prafurile sau lichidele aspirate, în recipientul de colectare este prevăzută o tavă din plastic de unică folosință. Aceasta se poate închide etanș prin intermediul unui capac, marcată corespunzător și eliminată conform reglementărilor în vigoare, fără scurgeri de material sau gaze, respectiv vapori toxici. În cazul în care sunt aspirate cantități mari, se poate utiliza un capac tip ciclon furnizat pentru recipiente cu capacitate de 200 de ltri. Astfel se pot elimina rapid ca deșeu cantități mari de substanțe toxice cu consistență umedă sau uscată.

Aspiratorul este dotat cu role mari și un cadru mobil suplimentar înalt, pentru a dispune de mobilitate nelimitată la locul de utilizare. Mânerele suplimentare asigură mobilitatea pe terenuri dificile. În plus, partea superioară este delimitată de cea inferioară prin intermediul unui sistem de închidere rapidă.

Alte sectoare

Aspirator industrial Ruwac DS2520 pentru zona Praf Ex aspiră cenușa unei centrale cu biomasă la Bentheimer-Holz din Bad Bentheim.

Bentheimer Holz

Un operator de încălzire cu biomasă folosește un aspirator mobil pentru a goli recipientul de cenușă al instalațiilor Contracting. Datorită puterii mari de aspirare, aspiratorul poate rămâne adesea pe camion.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 pentru zona Gaz Ex aspiră substanțe otrăvitoare

Brigada de pompieri Bremerhaven

Un "aspirator de pompieri" trebuie să fie deosebit de flexibil, deoarece pompierii manipulează și aspiră o mare varietate de medii lichide și praf (inflamabile și explozive) în timpul intervențiilor.

Instalație de aspirare Ruwac aspiră făină de oase la crematoriul din Hamburg.

Crematoriul din Hamburg

Într-un crematoriu, o instalație centrală de aspirare este utilizată pentru curățarea podelelor. Conductele de aspirare se desfășoară pe trei etaje și au o lungime de 150 de metri.

Aspiratorul industrial Ruwac DS2 aspiră așchii de lemn la Steinway & Sons din Hamburg.

Steinway

Acolo unde „cele mai bune piane și pianine din lume” sunt fabricate manual, peste 90 de aspiratoare Ruwac asigură curățenia. Gama de aparate utilizate reflectă programul Ruwac pentru aspiratoare Praf Ex, din 1979.

Aspirator industrial Ruwac DS4150 aspiră praf de rocă și pietriș la Festivalul Karl-May din Bad Segeberg.

Stump Spezialtiefbau - Karl May-festival

Gedurende meerdere maanden zogen twee Ruwac DS 4150's fijn boorstof af, dat ontstond bij veiligheidswerkzaamheden in het natuurlijke landschap van het Karl May-festival. De zuigers stonden op de grond, de zuigleiding was in de rotswand gelegd.

Aspirator industrial Ruwac DLS1000 pentru zona Gaz Ex aspiră lichide inflamabile în Uniklinik Düsseldorf.

Uni-Klinik Düsseldorf

Un aspirator Ruwac este staționat în centrala termică a Clinicii Universității din Düsseldorf, care poate colecta lichide inflamabile, precum ulei de încălzire sau benzină și le poate elimina.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 aspiră praf de hârtie și mucegai în centrul de conservare a cărților din Leipzig.

ZfB Leipzig

La îndepărtarea mucegaiului din cărțile vechi și valoroase, un aspirator Ruwac cu filtru HEPA își face treaba - și protejează restauratorii.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“