Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de material plastic armat cu fibră de sticlă la Alucolor din Chemnitz.

Instalația de aspirație centrală pentru vopsirea în câmp electrostatic

Client: Alucolor
Material aspirat: Vopsea pudră
Domeniu de activitate: Tehnică pentru tratarea suprafețelor
Aspirator: Instalație centralizată de aspirare DS 1400 B1-C1 cu container de separare preliminar

Fiind unul dintre prestatorii de servicii industriale, alucolor Oberflächenveredlung GmbH & Co. KG cu sediul în Chemnitz se axează pe vopsirea în câmp electrostatic a pieselor de aluminiu de mari dimensiuni. Această companie oferă un portofoliu de culori aproape nelimitat, cu diferite grade de strălucire, texturi și aspect metalic.

Aplicație

Deoarece piesele de mari dimensiuni sunt vopsite cu vopseluri din loturi mai mici, este necesară schimbarea frecventă a culorii în instalațiile de aplicare. Din motive economice, s-a dorit recuperarea sortată a lacului pudră, în special în timpul curățării instalației de schimbare a culorii.

Soluție

Instalația de aspirație concepută de Ruwac sub forma unui sistem modular pentru Alucolor se pliază perfect pe aceste condiții. În această hală cu cabine pentru vopsirea în câmp electrostatic este instalată o rețea tubulară cu mai multe puncte de racord. Imediat ce personalul cuplează un tub de aspirație la rețeaua tubulară, se activează automat aspiratorul industrial staționar din gama DS 1400 B1-C oferită de Ruwac.

Materialul aspirat ajunge inițial într-un siloz de separare preliminar cu capacitate de stocare de 200 de litri și apoi în aspirator. Silozul este montat la aproximativ 1,50 metri și tubul de evacuare are o lungime suficientă pentru a prelua cantitatea de pudră care poate fi depozitată într-un sac de evacuare. La capătul superior și inferior al unității de golire este montat câte un glisor. Atunci când operatorul deschide glisorul superior, materialul este pompat în conductă. Apoi este închis glisorul superior și deschis cel inferior, astfel că materialul aspirat cade în recipientul de evacuare ca deșeu.

Silozul de separare preliminar și aspiratorul sunt dotate cu filtre cu sac din categoria C. În plus, este instalat un filtru de praf rezidual, care reține chiar și cele mai mici particule de pulbere. Instalația de aspirație corespunde cerințelor privind protecția împotriva prafurilor explozibile.

Tehnică pentru tratarea suprafețelor

Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de material plastic armat cu fibră de sticlă la Alucolor din Chemnitz.

Alucolor

Een poedercoater gebruikt een op maat gemaakte centrale afzuiginstallatie voor de economisch reiniging van coatingcabines en spuitinstallaties. De installatie maakt bovendien de onvermengde scheiding van het afgezogen verfpoeder mogelijk.

Aspirator industrial Ruwac RO1 S pentru zona 22 aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Amazone Werk din Hude.

Amazone

Aspirarea reziduurilor de vopsea pulbere din orificiile șuruburilor de la mașinile agricole cu un aspirator compact de praf EX

Instalația de aspirare Ruwac aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Claas din Harsewinkel.

Claas

Aspirator specific clientului pentru aspirarea reziduurilor mari de vopsea pulbere în producția de mașini agricole

Aspirator industrial Ruwac DS2520 cu separator preliminar pentru zona Praf Ex aspiră pulberi și ceață de vopsire la Thedens din Düsseldorf.

Thedens

Într-un atelier de vopsit profesionist pentru vehicule (comerciale), un aspirator Ruwac cu un dispozitiv de aspirare în formă de pâlnie elimină surplusul de pulverizare- direct la locul de producere.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“