Aspirator industrial Ruwac RO1 S pentru zona 22 aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Amazone Werk din Hude.

Vopsire în câmp electrostatic: Aspirare, nu mascare

Client: Amazone
Material aspirat: Vopsea pudră
Domeniu de activitate: Tehnică pentru tratarea suprafețelor
Aspirator: Aspirator compact protejat împotriva prafului explozibil DA 1300 M cu acționare directă

Prelucrarea pardoselii, tehnologie de semănare, fertilizare și protecția plantelor: Amazone este un lider de piață la nivel internațional în sectoarele utilajelor agricole. Compania operează în nouă fabrici; rata de export este de 80%.

Aplicație

Într-una din cele nouă fabrici, în Oldenburg, Amazone produce mașini pentru tehnologia de semănare pe suprafețe mari. Mașinile sunt vopsite în câmp electrostatic, prin urmare, responsabilii din cadrul Amazone au căutat o alternativă economică pentru etanșarea alezajelor șuruburilor înainte de aplicarea pulberilor. În general, se utilizează închiderea cu dopuri și mascarea. Ambele proceduri presupun un efort manual ridicat înainte și, în special, după aplicarea straturilor.

Soluție

Ideea a fost lansată de echipa din departamentul de aplicare a pudrei: După procesul de vopsire, sunt aspirate în mod simplu alezajele. Pentru această aplicație a fost achiziționat un aspirator acționat direct din gama DA 1300 M (zona de protecție împotriva prafurilor 22) oferită de Ruwac.

Acest sistem de aspirație se integrează perfect în fluxul de producție. Astfel, operatorul aspiratorului are la dispoziție mai multe duze speciale, care se adaptează cu exactitate orificiilor aferente și care au fost concepute și selectate special pentru această aplicație. În cazul unei componente uzuale, trebuie curățate opt orificii, de exemplu, pentru care sunt necesare trei duze diferite.

Tehnică pentru tratarea suprafețelor

Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de material plastic armat cu fibră de sticlă la Alucolor din Chemnitz.

Alucolor

Een poedercoater gebruikt een op maat gemaakte centrale afzuiginstallatie voor de economisch reiniging van coatingcabines en spuitinstallaties. De installatie maakt bovendien de onvermengde scheiding van het afgezogen verfpoeder mogelijk.

Aspirator industrial Ruwac RO1 S pentru zona 22 aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Amazone Werk din Hude.

Amazone

Aspirarea reziduurilor de vopsea pulbere din orificiile șuruburilor de la mașinile agricole cu un aspirator compact de praf EX

Instalația de aspirare Ruwac aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Claas din Harsewinkel.

Claas

Aspirator specific clientului pentru aspirarea reziduurilor mari de vopsea pulbere în producția de mașini agricole

Aspirator industrial Ruwac DS2520 cu separator preliminar pentru zona Praf Ex aspiră pulberi și ceață de vopsire la Thedens din Düsseldorf.

Thedens

Într-un atelier de vopsit profesionist pentru vehicule (comerciale), un aspirator Ruwac cu un dispozitiv de aspirare în formă de pâlnie elimină surplusul de pulverizare- direct la locul de producere.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“