Instalația de aspirare Ruwac aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Claas din Harsewinkel.

Aspirarea simplă și curată a reziduurilor de pudră

Client: Claas
Material aspirat: Vopsea pudră
Domeniu de activitate: Tehnică pentru tratarea suprafețelor
Aspirator: Aspirator specific clientului cu big bag

Claas este lider pe piața europeană de combine agricole, unul dintre producătorii de top de utilaje agricole la nivel mondial și parte din topul primilor zece producători de utilaje din Germania. Compania înființată în anul 1913 își asigură peste 75% din cifra sa de afaceri în afara pieței naționale.

Aplicație

În timpul vopsirii în câmp electrosatic a componentelor în fabrica principală din Harsewinkel (majoritatea în culoarea verde a semințelor), este inevitabilă colectarea reziduurilor de pudră în tava de colectare a instalațiilor de vopsire în câmp electrostatic și ajungerea acestora în mediul înconjurător. Responsabilii din cadrul unității de tratare a suprafețelor din producție au căutat o soluție pentru a îndepărta complet reziduurile și într-un mod eficient. În acest scop, au demarat discuții cu mai mulți producători de instalații. În cele din urmă, compania a optat pentru soluția prezentată de Ruwac și a fost implementată în practică.

Soluție

Ruwac a construit un aspirator în două trepte specific clientului (separator preliminar și un filtru cu sac de 2,6 m2), care se bazează pe modelul standard DS 1220 și care se diferențiază de acesta, de exemplu prin cadrul de rulare, poziția înălțată a unității de filtrare și capacitatea de stocare a recipientului de colectare. Sunt utilizate dispozitivele Big Bags, în care este livrată pudra, și care pot fi revalorificate. Acestea au o capacitate de 400 kg de reziduuri de pudră, sunt depuse pe paleți pe cadrul mobil și pot fi înlocuite ușor cu ajutorul transpaleților. Prin adaptarea aparatului de bază la cerințele individuale, trebuie avute în vedere dimensiunile de trecere specificate. Deoarece vopseaua pudră este explozibilă, instalația este încadrată în zona de protecție împotriva prafurilor explozibile 22.

Tehnică pentru tratarea suprafețelor

Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de material plastic armat cu fibră de sticlă la Alucolor din Chemnitz.

Alucolor

Een poedercoater gebruikt een op maat gemaakte centrale afzuiginstallatie voor de economisch reiniging van coatingcabines en spuitinstallaties. De installatie maakt bovendien de onvermengde scheiding van het afgezogen verfpoeder mogelijk.

Aspirator industrial Ruwac RO1 S pentru zona 22 aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Amazone Werk din Hude.

Amazone

Aspirarea reziduurilor de vopsea pulbere din orificiile șuruburilor de la mașinile agricole cu un aspirator compact de praf EX

Instalația de aspirare Ruwac aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Claas din Harsewinkel.

Claas

Aspirator specific clientului pentru aspirarea reziduurilor mari de vopsea pulbere în producția de mașini agricole

Aspirator industrial Ruwac DS2520 cu separator preliminar pentru zona Praf Ex aspiră pulberi și ceață de vopsire la Thedens din Düsseldorf.

Thedens

Într-un atelier de vopsit profesionist pentru vehicule (comerciale), un aspirator Ruwac cu un dispozitiv de aspirare în formă de pâlnie elimină surplusul de pulverizare- direct la locul de producere.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“