Aspirator industrial Ruwac DS2520 cu separator preliminar pentru zona Praf Ex aspiră pulberi și ceață de vopsire la Thedens din Düsseldorf.

Aspirator protejat împotriva gazului explozibil în vopsitoria auto Thedens

Client: Thedens
Material aspirat: Vapori de ceață
Domeniu de activitate: Tehnică pentru tratarea suprafețelor
Aspirator: Aspirator protejat împotriva gazului explozibil DS 2520 HL

De mai bine de trei decenii, Thedens GmbH din Düsseldorf se axează pe lucrări de reparații, în special pe vopsirea automobilelor. Compania vopsește, de exemplu, automobilele pe șine din fabricile Siemens din Westfalen Nordrhein, echipamente atașate ale camioanelor, tractoare și automobile pentru producătorii de top.

Aplicație

Deși lacurile pentru autovehicule utilizate în prezent nu conțin solvenți și alte substanțe dăunătoare, vopsitorii nu ar trebui expuși în mod continuu la vaporii de vopsea în timpul utilizării pistoalelor de vopsit pentru vopsirea manuală. În plus, vopseaua pulverizată în exces nu ar trebui să se depună pe echipamentul din atelierul de vopsit.

Soluție

În acest sens, este utilizat un aspirator mobil din gama DS 2520 LL, care este dotat cu un agregat de aspirație sub formă de pâlnie lată. Acest aspirator a fost dezvoltat special pentru exploatare în cadrul zonelor de protecție împotriva gazului explozibil 1 și 2 conform regulamentului ATEX. Acesta este necesar, deoarece vaporii de ceață sunt inflamabili, dacă se află într-o anumită concentrație în amestec cu oxigenul din aer. Acesta este un alt motiv pentru care vaporii trebuie aspirați.

Particulele aspirate sunt colectate într-un filtru cu sac extra fin. Particulele grosiere sunt reținute într-un separator preliminar – acest lucru crește rezistența filtrului principal. În versiunea „HL”, aspiratorul furnizează o putere de aspirare deosebită datorită motorului de 5,5 kW și, asemenea celorlalte aspiratoare Ruwac cu sau fără protecție împotriva exploziei, și acesta este extraordinar de robust și fiabil.

Tehnică pentru tratarea suprafețelor

Instalația de aspirare Ruwac pentru zona Praf Ex aspiră praf de material plastic armat cu fibră de sticlă la Alucolor din Chemnitz.

Alucolor

Een poedercoater gebruikt een op maat gemaakte centrale afzuiginstallatie voor de economisch reiniging van coatingcabines en spuitinstallaties. De installatie maakt bovendien de onvermengde scheiding van het afgezogen verfpoeder mogelijk.

Aspirator industrial Ruwac RO1 S pentru zona 22 aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Amazone Werk din Hude.

Amazone

Aspirarea reziduurilor de vopsea pulbere din orificiile șuruburilor de la mașinile agricole cu un aspirator compact de praf EX

Instalația de aspirare Ruwac aspiră vopsirea în câmp electrostatic la Claas din Harsewinkel.

Claas

Aspirator specific clientului pentru aspirarea reziduurilor mari de vopsea pulbere în producția de mașini agricole

Aspirator industrial Ruwac DS2520 cu separator preliminar pentru zona Praf Ex aspiră pulberi și ceață de vopsire la Thedens din Düsseldorf.

Thedens

Într-un atelier de vopsit profesionist pentru vehicule (comerciale), un aspirator Ruwac cu un dispozitiv de aspirare în formă de pâlnie elimină surplusul de pulverizare- direct la locul de producere.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu ați găsit rezultatul potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

la persoana de contact“