Alte sectoare

Antet Ruwac pentru alte sectoare

Soluții perfecte de aspirare pentru alte sectoare de utilizare

Domeniile de utilizare pentru aspiratoarele Ruwac sunt (aproape) nelimitate - de la pompieri și salvare până la instituții de cercetare și producători de piane de renume mondial.

Alte sectoare

Aspirator industrial Ruwac DS2520 pentru zona Praf Ex aspiră cenușa unei centrale cu biomasă la Bentheimer-Holz din Bad Bentheim.

Bentheimer Holz

Un operator de încălzire cu biomasă folosește un aspirator mobil pentru a goli recipientul de cenușă al instalațiilor Contracting. Datorită puterii mari de aspirare, aspiratorul poate rămâne adesea pe camion.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1400 pentru zona Gaz Ex aspiră substanțe otrăvitoare

Brigada de pompieri Bremerhaven

Un "aspirator de pompieri" trebuie să fie deosebit de flexibil, deoarece pompierii manipulează și aspiră o mare varietate de medii lichide și praf (inflamabile și explozive) în timpul intervențiilor.

Instalație de aspirare Ruwac aspiră făină de oase la crematoriul din Hamburg.

Crematoriul din Hamburg

Într-un crematoriu, o instalație centrală de aspirare este utilizată pentru curățarea podelelor. Conductele de aspirare se desfășoară pe trei etaje și au o lungime de 150 de metri.

Aspiratorul industrial Ruwac DS2 aspiră așchii de lemn la Steinway & Sons din Hamburg.

Steinway

Acolo unde „cele mai bune piane și pianine din lume” sunt fabricate manual, peste 90 de aspiratoare Ruwac asigură curățenia. Gama de aparate utilizate reflectă programul Ruwac pentru aspiratoare Praf Ex, din 1979.

Aspirator industrial Ruwac DS4150 aspiră praf de rocă și pietriș la Festivalul Karl-May din Bad Segeberg.

Stump Spezialtiefbau - Karl May-festival

Gedurende meerdere maanden zogen twee Ruwac DS 4150's fijn boorstof af, dat ontstond bij veiligheidswerkzaamheden in het natuurlijke landschap van het Karl May-festival. De zuigers stonden op de grond, de zuigleiding was in de rotswand gelegd.

Aspirator industrial Ruwac DLS1000 pentru zona Gaz Ex aspiră lichide inflamabile în Uniklinik Düsseldorf.

Uni-Klinik Düsseldorf

Un aspirator Ruwac este staționat în centrala termică a Clinicii Universității din Düsseldorf, care poate colecta lichide inflamabile, precum ulei de încălzire sau benzină și le poate elimina.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 aspiră praf de hârtie și mucegai în centrul de conservare a cărților din Leipzig.

ZfB Leipzig

La îndepărtarea mucegaiului din cărțile vechi și valoroase, un aspirator Ruwac cu filtru HEPA își face treaba - și protejează restauratorii.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu l-ați găsit încă pe cel potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

La persoana de contact“