Prelucrarea metalelor

Antet Ruwac pentru sectorul metal

Soluții perfecte de aspirare pentru sectorul prelucrării metalelor

Șpanul și pulberea de oțel și metale ușoare, lubrifianți de răcire și alte medii de lucru: Prelucrarea metalelor oferă multe posibilități de utilizare pentru aspiratoarele Ruwac.

Prelucrarea metalelor

Aspiratorul industrial Ruwac R01 R022 cu capcană pentru scântei din zona Praf Ex aspiră pulbere inflamabilă de aluminiu la BMW München.

BMW

Bij de reparatie van autocarrosserieën met aluminium of magnesium onderdelen moet er rekening mee worden gehouden, dat stof van licht metaal ontvlambaar kan zijn. Een zuiger met een "vonkenvanger" maakt de stoffen onschadelijk - zonder natafscheider.

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră pulbere de grafit la Drebelow din Nordholz.

Drebelow & Jahn

Aspirarea prafului fin de metal: Această sarcină este preluată de un desprăfuitor Ruwac din seria DS6, la un producător de blocuri hidraulice din oțel și aluminiu

Aspirator pentru șpan Ruwac SPS250 cu acționare directă 3,0 kW aspiră șpan de metal la Haux în Cuxhaven.

Haux

În procesul de așchiere din producția de recipiente sub presiune, se produc cantități mari de șpan de metal. Mașinile pot fi curățate eficient cu ajutorul unui aspirator pentru șpan.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră șpan de metal la Hörmann din Oerlinghausen.

Hörmann

Într-o companie de producție pentru porți și uși, un aspirator trifazat Ruwac este utilizat în principal pentru curățarea podelelor, dar și pentru menținerea curățeniei utilajelor.

Aspirator de apă Ruwac WSP200 aspiră șpan de metal la Universitatea din Nürnberg.

NMF Neue Materialien Fürth

Un centru de cercetare pentru metode noi de prelucrare a aluminiului folosește un separator umed pentru a îndepărta praful de aluminiu exploziv din jurul unei instalații de testare.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră pulbere de aluminiu explozivă la Peak din Velbert

PEAK

Un total de șapte aspiratoare Ruwac, în varianta de execuție Praf Ex, sunt utilizate în producția unui material inovator pentru construcții ușoare din aluminiu, bazat pe metalurgia pulberilor.

Separator umed Ruwac NA35 pentru zona de Praf Ex aspiră pulberi de magneziu inflamabil la Pierburg din Nettetal.

Pierburg

Ein Automobilzulieferer hat in seiner Musterwerkstatt eine „Zwei-Wege-Absaugung“ für das Absaugen von Kunststoffen und Metallen (konventioneller Industriesauger) und entzündlichen Leichtmetallstäuben (Nassabscheidung) installiert.

Aspirator industrial Ruwac R01 A aspiră șpan de metal la Salvatore Longo din Ratingen.

Salvatore Longo

Într-o companie de prelucrare a metalelor, un aspirator Ruwac este utilizat în fiecare zi în mod universal - pentru îndepărtarea șpanului de metal și a prafului, produs la așchiere, de pe podea și de pe utilaje.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu l-ați găsit încă pe cel potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

La persoana de contact“