Consilierul de vânzări Ruwac în discuție cu clientul

Oferim consultanță de la A la Z, din propria experiență

Ce, când, unde și cât de mult? Acestea sunt întrebările la care trebuie să se răspundă în legătură cu materialul aspirat. Pentru a identifica soluția exactă pentru aplicație, este nevoie și de cunoștințe cuprinzătoare cu privire la material, tehnologie și producție. Începând de la aerosoli și până la sursa de aprindere, vă stau la dispoziție peste 30 de consilieri de vânzări pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. În plus, puteți fi consiliați inclusiv la fața locului. Doar atunci când știm cu exactitate condițiile de producție, putem să luăm în calcul toți factorii decisivi pentru conceperea soluției de aspirație optime.

Pe baza analizei noastre detaliate, concepem apoi soluția dvs. individuală și v-o prezentăm la fața locului. Aceasta nu trebuie să fie neapărat complicată. Mulțumită principiului nostru eficient de design, putem alcătui dispozitivul adecvat dintr-o serie de componente existente și vi-l putem prezenta personal – bineînțeles, în mod gratuit.

În cazul în care desfășurați o activitate specială, departamentul nostru de proiectare este încântat să personalizeze aspiratorul Ruwac, înlăturând din piesele individuale.Apelați la ajutorul dvs. mobil de decizie!

Găsiți ajutorul dvs. mobil de decizie!

Vă stăm alături cu sfaturi și sugestii – contactați-ne.

la persoana de contact“