Angajații serviciului pentru clienți Ruwac deschid capacul aspiratorului industrial al clientului la fața locului

Ajutor rapid în caz de avarie – service Ruwac

Echipa noastră de service este promptă. Și nu este pomptă doar să ajungă în locația dvs., ci și în remedierea problemelor, lucru care are loc rar pe parcursul duratei de viață a aspiratoarelor noastre industriale. Bazați-vă pe echipa noastră completă de service, care cunoaște cel mai bine portofoliul nostru vast de produse. La nivelul Germaniei, peste 20 de tehnicieni de service calificați sunt în permanență disponibili, asigurându-se de siguranța și mentenanța aspiratoarelor dvs. industriale! 

Tehnicienii noștri de service verifică și documentează în numele dvs.:

1

Unitatea de filtrare

Grad de murdărire

Presiune diferențială

Funcționarea sistemului de curățare

Etanșare

2

Acționare

Curea

Fulie curea

Suflantă

Motor

Subpresiune

3

Instalația electrică

Cablu de alimentare

Conectori (Verificare V3 DGUV)

4

Carcasă

Garnituri de etanșare

Deflector

Mecanism de rulare

Unitate de golire

5

Accesorii

Funcționare

Configurare

Prevenire în locul reparațiilor – cu contractul dvs. de întreținere Ruwac

Deoarece este mai ușor să previi, decât să repari, contractele noastre de întreținere Ruwac sunt întotdeauna cea mai sigură alternativă. Tehnicienii de service experimentați verifică aspiratoarele industriale staționare și mobile de pe teritoriul Germaniei. În funcție de contract, aceștia oferă servicii punctual sau permanent, o dată sau de până la patru ori pe an, la cerere. După încheierea lucrărilor de mentenanță/reparație, aspiratorul industrial este prevăzut cu un sigiliu de întreținere Ruwac și poate fi pus din nou în funcțiune. Beneficiați de performanță, funcționalitate și asigurarea duratei de viață a aspiratorului dvs. industrial.

1

Previzibilitate

Programarea se efectuează automat și la intervale fixe. Aceste intervale de întreținere pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastră.

2

Regularitate

Aspiratoarele dvs. industriale sunt verificate regulat prin intermediul tehnicienilor de service.

3

Siguranța angajaților dvs.

Doar prin verificarea regulată a funcțiilor aspiratorului este asigurată protecția împotriva expunerii la praf și a exploziilor.

4

Funcționare

Este asigurată funcționarea fără defecțiuni, deoarece personalul nostru calificat întreține aspiratoarele industriale la intervale regulate de timp, pe parcursul duratei de valabilitate a contractului.

5

Economie

Identificarea din timp a semnelor de uzură și a defectelor tehnice previne nevoia de reparații, protejează împotriva apariției perioadelor de inactivitate și asigură o durată de viață lungă a aspiratorului dvs. industrial.

Întreținere periodică – de ce?

În funcție de varianta de execuție a aspiratorului industrial sau a mijloacelor de lucru utilizate, utilizatorul trebuie să respecte diferite specificații legale:

Regulamentul pentru siguranța operațională

Regulamentul privind siguranța operațională stabilește că angajatorul trebuie să pună întotdeauna la dispoziția angajatului echipamente sigure de lucru. Sănătatea și siguranța angajatului trebuie asigurată la locul de muncă și în timpul utilizării echipamentelor de lucru.

DGUV V3

Abrevierea DGUV reprezintă „Asigurarea legală germană pentru accidente” și „V3” se referă la prevederea nr. 3. Prevederea nr. 3 descrie verificarea dispozitivelor electrice utilizate în întreprinderi.

Verificare tehnică anuală

Conform EN 60335-2-69 pentru aspiratorul industrial se recomandă cel puțin o verificare tehnică anuală de către un specialist autorizat. Mijloacele de lucru adecvate pentru utilizarea în zonele cu pericol de explozie trebuie tratate ca fiind instalații care necesită monitorizare conform regulamentului privind siguranța în exploatare (EN 60079-17). Tehnicienii noștri de service dețin mijloacele necesare pentru verificare.

Specificațiile producătorului

Indiferent de specificațiile menționate mai sus, producătorul poate impune specificații de verificare, astfel încât toate măsurile să fie întreprinse conform regulamentului privind siguranța în exploatare.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Și asta în condiții avantajoase. Întrebați-ne!

la persoana de contact“