Finanțare UE pentru Ruwac

Dezvoltarea unei cutii digitale cu echipare ulterioară și a sistemelor digitale de monitorizare și asistență bazate pe aceasta pentru aspiratoarele industriale.

(Condition Based Monitoring und Maintenance, control digital de service și întreținere)

Scurtă descriere a proiectului:

Prin intermediul unei cutii digitale (cu echipare ulterioară), informațiile esențiale privind starea de funcționare a aspiratorului industrial vor fi colectate, transmise și evaluate. În viitor, aceste date vor fi utilizate pentru a optimiza procesele de service existente, pentru a dezvolta noi modele de service și întreținere și pentru a oferi clienților autodiagnosticare cuprinzătoare și, astfel, asistență rapidă. În plus, informațiile obținute pot oferi suport în lanțul de producție al utilizatorului.

Digitalizarea va aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea ulterioară a produselor Ruwac.

Acest lucru creează baza pentru o realiniere semnificativă a modelului nostru de service, care creează un punct forte și servește integrării viitoare a aplicațiilor digitale. 

Pe lângă dezvoltarea soluției hardware modulare, trebuie elaborată și o soluție de interfață adaptată individual noilor modele de aplicații. 

Se creează astfel o digitalizare continuă și include, de asemenea, logistica informațională și infrastructura IT internă.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu l-ați găsit încă pe cel potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

La persoana de contact“