Alimente

Antet Ruwac pentru sectorul alimente

Soluții perfecte de aspirare pentru sectorul alimentar

Aspiratoarele și instalațiile de aspirare de la Ruwac preiau o mare varietate de sarcini în producția de alimente - de asemenea ca sisteme "inline" integrate în proces și adesea în varianta de execuție praf Ex.

Alimente

Desprăfuitor Ruwac DS64000 aspiră praf în suspensie la Bunny Tiernahrung din Melle.

Bunny Tiernahrung

Producția de hrană pentru animale pe bază de fân generează cantități mari de praf. Un producător de hrană premium pentru animale le aspiră cu o instalație de desprăfuire - direct la locul de producere.

Aspirator industrial Ruwac DS4150 aspiră sare gemă la Esco în Bernburg.

Esco

Un producător important de sare avea nevoie de un aspirator industrial puternic și rezistent la coroziune pentru a curăța o instalație de prelucrare cu mai multe etaje. Este folosit un aspirator Ruwac.

Aspirator industrial Ruwac DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră hrană farma pentru animale la Gimborn din Emmerich.

Gimborn

La ambalarea delicateselor pentru pisici și curățarea utilajelor, aspiratoarele Ruwac sunt la locul potrivit. Și deoarece aici este generat praf organic, trebuie luate în considerare cerințele pentru protecția împotriva exploziei de praf.

Aspirator industrial Ruwac DA5150 aspiră praf de cereale în depozitul de cereale de la GT Rostock.

GT Rostock

În terminalul silozului de cereale, un aspirator de putere mare menține curățenia pe trei etaje - chiar și când există cantități mari de material de aspirat

Separator umed Ruwac NA250 pentru zona de Praf Ex aspiră pulberi de zahăr la Müllermilch din Zwickau.

Producția de lactate Müller-Milch

Un producător de top de iaurt din fructe folosește mai multe instalații staționare de aspirare a prafului Ex, pentru a aspira pulberile de zahăr și de alte ingrediente atunci când sunt puse în instalațiile de amestecare.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 cu capcană pentru scântei aspiră zahăr și praf de cereale la Nordgetreide din Falkenhagen

Nordgetreide

Un producător de cereale pentru micul dejun folosește aspiratoare Ruwac pentru a aspira fumul de laser de la sistemele de marcare folosite la liniile de ambalare finală.

Aspirator industrial Ruwac cu acționare trifazată DS1220 pentru zona Praf Ex aspiră praf de cafea din Probatwerken din Emmerich

Probat

Dat men met Ruwac-zuigers niet alleen residuen kan opzuigen, maar ook hoogwaardige voedingsgrondstoffen kan transporteren, toont een fabrikant van koffiebranderijen. Hij gebruikt in zijn showroom een Ruwac DS 1220 als vacuümtransportinstallatie.

Ruwac se distinge prin soluțiile sale individuale și personalizate.

Nu l-ați găsit încă pe cel potrivit? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

La persoana de contact“